En İyi 5 Link Kısalt Para Kazan Servisi – 2022

URL kısaltıcılar, bugün internet pazarlamacılığı sahnesinde en az kullanılan araçlardan biri haline geliyor. Çevrimiçi olarak çeşitli nişleri geçmek için çok fazla rekabete sahip bir marka sahibi veya yöneticisi olarak, benzerlerinden bir adım önde olma şansını kaçırmayı göze alamazsınız.

Markalı kısa bağlantılardan yararlanmanın tıklama oranlarını %35 ve daha fazla artırdığı kanıtlanmıştır. URL kısaltıcılarda yeniyseniz veya bağlantı küçültme etkinliklerinizin verimliliğini daha da artırmak için bilgi arıyorsanız, bu içerik tam size göre. Burada, çevrimiçi pazarlama kampanyalarınızı güçlendirmek için URL kısaltmanın ne olduğu ve bugün piyasadaki en iyi URL kısaltıcılar hakkında kapsamlı bilgiler yer almaktadır.

İçerik:

Bitly

Bitly, bugün piyasadaki en popüler URL kısaltıcılardan biridir ve markanızı büyütmenize ve korumanıza yardımcı olan güçlü araçlarla oluşturulmuştur. Sosyal medya ve dijital pazarlama, müşteri hizmetleri ve gelişmiş geliştiricilere yönelik çözümleri ile Bitly, Espn, Disney, Amazon, Buzzfeed ve New York Times gibi markalar tarafından güvenilmektedir.

Tıklamalarınızı %34 artıran markalı bağlantılar oluşturulabilir ve bağlantı yönetimi seçeneklerine erişebilirsiniz. Daha fazla tıklama ile bağlantılarınız nispeten popüler hale gelir ve bu daha fazla güvene ve dolayısıyla daha fazla tıklamaya ilham verir.

Önerilen İçerik :   İş Görüşmesinde Mutlaka Söylemeniz Gerekenler

Bitly tarafından sağlanan zengin bağlantı düzeyindeki veriler, daha iyi teslim edilebilirlik ve tıklamaya ek olarak, bağlantı etkileşiminiz hakkında size önemli bilgiler vererek, ekibinizin içerik ve iletişim hakkında daha akıllı kararlar almasına olanak tanır. Otomatik markalama yoluyla, markanızın web sitenize yönlendiren herhangi bir bağlantıda markanızın kalmasını sağladığı için içeriğiniz için kredi alırsınız. Harici platformlarla korumalı entegrasyonlar için kurumsal düzeyde güvenlik de sağlanır.

Link

TinyURL

Ayda milyarlarca yönlendirme ve 19 yıllık URL kısaltma deneyimi ile TinyURL, bir başka popüler URL kısaltıcıdır. Pazarlamacılar, etkileyiciler, küçük işletme sahipleri ve büyük işletmeler için milyarlarca kısa bağlantı oluşturmaya yardımcı oldu.

Dünyanın her yerindeki birçok şirket, bağlantılarını yönetmek ve markalarını büyütmek için TinyURL’ye güveniyor. Güçlü bir platformla eşleştirilmiş kısa bağlantılara sahip olarak, TinyURL’nin tam ölçekli bağlantı yönetimi hizmetlerinin gücünden ve güvenliğinden yararlanabilirsiniz.

Kapsamlı bağlantı yönetimi yetenekleri, bağlantıları tek bir merkezi yerde oluşturmanıza ve yönetmenize ve ayrıca uzun URL’leri tamamen e-posta pazarlamanızdan, sosyal medyanızdan veya müşteri iletişiminizden kaldırmanıza olanak tanır. Kısa bağlantılarınızın arka yarısını ürününüze, etkinliğinize veya ürün promosyonlarınıza uyacak şekilde özelleştirmenize de izin verilir.

Ow.ly

Owl.ly, sosyal medyayı yönetmek için 175 ülkede 18 milyondan fazla kullanıcının güvendiği bir platform olan Hootsuite’e aittir. Daha önce Ow.ly herkesin kullanımına açıktı, ancak kullanıcılar için güvenliği artırmak için Hootsuite kontrol paneline taşındı.

Ow.ly, bağlantıları kısaltmanıza, trafiği ölçmenize ve doğrudan Hootsuite panosunun içinde sosyal yatırım getirisini göstermenize olanak tanır. Hootsuite ile entegrasyonu sayesinde, yeni bir ürünü piyasaya sürerken, onu en iyi ne zaman piyasaya sürmenin en iyi olduğunu hızlı bir şekilde öğrenebilir, düşünce liderlerini belirleyebilir ve rakiplerinizi yenmenize yardımcı olacak marka savunucuları bulabilirsiniz.

Iris™ adlı yapay zeka destekli analisti sayesinde, verileri daha hızlı içgörülere dönüştürebilir, gürültüyü kesebilir ve hedef kitlenizin daha etkili bir şekilde hedeflenmesine yardımcı olan yeni ortaya çıkan trendleri ortaya çıkarabilirsiniz.

Rebrandly

Rebrandly, özel bir etki alanı kullanarak kısa URL’leri markalama, izleme ve paylaşma için sektör lideri bir bağlantı yönetimi platformudur. URL kısaltıcıya PayPal, Fiverr, Shopify ve Birleşmiş Milletler gibi daha birçok marka tarafından güvenilmektedir.

SEO yönlendirmesi, Parametre yönlendirme ve bağlantı yeniden hedefleme gibi kaliteli, gelişmiş trafik yönlendirme seçenekleri sunar. Ayrıca açık grafik kontrolü ve mobil derin bağlantı özelliklerinin yanı sıra emojilerle bağlantı sahibi olma şansına da sahip olursunuz.

Paylaştığınız her bağlantıya marka adınızı koyarak ve aynı zamanda departmanlar, bölgeler ve ekipler arasında markalı kısa bağlantıları tek bir verimli strateji ile paylaşarak marka görünürlüğünüzü ve güveninizi artırabilirsiniz.

Önerilen İçerik :   Evden Çalışarak Para Kazanma Yollar

Markalı bağlantıları mevcut süreçlerinize, iş akışınıza ve araçlarınıza kolaylıkla entegre edin ve sosyal medyayı, e-posta pazarlamasını, reklamları ve SEO’yu anlamanıza olanak tanıyan ayrıntılı tıklama istatistiklerine erişin.

T2M

T2M, yüksek oranda milyonlarca ila milyarlarca markalı URL ve tıklama almak isteyen ajanslar için ezber bozan özellikler sunan bir URL kısaltma hizmetidir. URL kısaltıcı, güçlü kontrol paneli aracılığıyla erişilebilen uygun fiyatlı URL Yönetimi seçenekleri sunar. Birden fazla, kişiselleştirilmiş/düzenlenebilir kısa URL’lerin yanı sıra, web sayfalarınızdan birinin çökmesi durumunda kısaltılmış URL’lerinize ömür boyu erişim sağlayabilirsiniz.

Yazdırılabilir QR kodları, Tek tıkla sosyal paylaşım seçenekleri ve 301 HTTP yönlendirmeleri de T2M tarafından sizlere sunulmaktadır. T2M ayrıca hesabınızı korumak için geniş bir parola koruması ve özelleştirilebilir bir URL sona erme seçeneği sunar.

YORUMLAR

    Bir Cevap Yazın