2022 3. Çeyreği Önemli Kripto Para Haberleri

Bitcoin, alt coin haberleri ve daha fazlası dahil olmak üzere büyük sanal para birimlerindeki en son gelişmeleri takip edin.

İçerik:

Kripto Para Haberleri

  • Fed Boy Gösterdi: Kripto Piyasası Stres Altında!

Geçen hafta kripto para haberleri yükseliş trendi yerini kayıplara bıraktı. Bitcoin ve diğer kripto paralar bir kez daha eski seviyelerine döndü. Özellikle Bitcoin 20K’ya geriledi. Satışların sert olması süreci hızlandırdı. Analistlere göre tehlike henüz bitmedi. Asıl kıyametin ilerleyen günlerde olacağı düşünülüyor. Fed’in faiz kararı yönü her şeyi belirleyecek.

  • Dogecoin Yeni Bir Rekor Rallisi Başlatabilir Mi? Analistler Yanıtladı

Dogecoin, geçtiğimiz yıl boğa koşusunda değerini binlerce kat artırmayı başardı ve kısa süre içerisinde en büyük 10 kripto para birimi haline geldi. ATH seviyeleri Mayıs 2021’de gören ve bu aşamadan sonra eski fiyat seviyelerine geri dönemeyen Dogecoin, şuanda 9 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 10. kripto para birimi konumunda yerini almaktadır. DOGE, Haziran ayında 0,12 dolar seviyesinden başladığı düşüşler ile birlikte 0,049 dolar bandına kadar gerilemişti ancak analistler, DOGE fiyatında daha büyük satış baskısı oluşmasının engellendiğini ifade etmekte. Hafta sonunda 0,065 dolar seviyeler üzerinde olan Dogecoin için analistler güçlü direncin 0,070 dolar olduğunu ifade etmekte.

Önerilen İçerik :   İşçilerin Derdi Para Korkusu Kod-29

Bitcoin Haberleri

  • Analistler BTC’nin Ulaşması Gereken Kapanış Seviyesini Açıkladı

Bitcoin haberleri, haftalar sonra gelen yükseliş hareketleriyle piyasa genelinde yukarı yönlü hareketliliğini tetikledi. Bu hareketlilik sonrası trader ve analistlerden yorum gelmeye devam ediyor. Piyasa temsilcileri, Bitcoin’in kritik fiyat seviyeleri için Bitcoin’de sınır noktaları belirtmekte. Geçtiğimiz haftalarda gelen toparlanmalarla Bitcoin, 24 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Ancak Tesla’nın 2. çeyrek bilançosunu açıklamasından sonra ve raporlarda Tesla’nın 936 milyon dolarlık Bitcoin satışı yaptığını göstermesi ile Bitcoin’deki bu yükseliş sınırlanmıştı. Gelen bu geri çekilmelerden sonra Bitcoin hafta sonunda satış baskısıyla karşılaşınca, fiyat yeni haftada yeniden 22 bin doların altına düştü. Analistler, Bitcoin’in boğaların sağlam bir haftalık yeşil kapanış için mücadele verdiğini belirtiyor.

  • Bitcoin Nereye Gidecek? Herkesin Aklında Aynı Soru!

Bitcoin haberleri, aylardır süren düşüşe karşı geçtiğimiz hafta toparlanma hareketleri ortaya koyarak piyasaya nefes almasını sağlamıştı. Hafif toparlanmalarla hareket eden Bitcoin, hafta sonunda da değer artışları ile karşılaşınca, piyasalarda yeni hafta endişeli ve korku dağılmaların yaşanmasını sağladı. Bitcoin’in yukarı yönlü atağa geçtiğimiz haftalarda, piyasa değeri ile ilk 100 kripto para birimi arasında olan varlıkların değer artışı ile karşılaştı. Kripto para piyasasında görülen bu toparlanmaların devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, olası yükselişlere odaklanan ünlü bir analist, kriptoların geleceğini analiz etti. 2022 yıllındaki çöküşü daha önceden başarılı bir şekilde tahmin eden analistin Bitcoin öngörüleri dikkat çekiyor.

  • Bitcoin Teknik Analiz: Düşen Hacimler Neyin Göstergesi?
Önerilen İçerik :   Golden Visa ile Avrupa Kapılarını Aralıyor: Portekiz ve İspanya’da Yatırımın Adresi Notte Global!

Kripto para haberleri, Fed’in faiz kararını bekleyecek. Karar öncesi Bitcoin ve türevleri geçen hafta yükselişteydi. Şuanda faiz stresini yaşamaya başladı. Haftanın ilk gününde inişli ve çıkışlı başlayan piyasa şu sıralar aşağı yönlü hareket etmekte. Gün içerisinde 22.000 doları geçen Bitcoin, yeniden kendini aşağıya çekti. 21.600 doların altına kadar düşüş yaşandı.

Alt Coin Haberleri

  • Piyasada Son Durum: Kripto Varlıklar Haftaya Nasıl Başlıyor?

Alt coin haberleri bu ayın üçüncü haftası itibarıyla geride kalıyor. Varlıkların genel görünümüne bakıldığında iyi bir hafta geride kaldı. Bitcoin başta olmak üzere varlıklar dirençleri zorladığını görmekteyiz. Bitcoin pozitif anlamda iyi olsa da altcoin’ler dikkat çekmektedir. Ethereum önderliğinde ve diğer türevler daha iyi performans gösterdi. Özellikle ilk 100’ün dışında kalan kripto paralar yüzde 100’ün üzerinde değer kazandı.

YORUMLAR

    Bir Cevap Yazın