Ticarette En Çok Para Kazandıran İşler Nelerdir? – 2022

Etkili bir şekilde ödeme yapan ödüllendirici bir mesleğe sahip bir seviye istemezsiniz. Gerçekte, bir ticaret işi peşinde koşmak, üniversiteye veya koleje gitmemeyi seçen bireyler için standart bir olasılıktır. Bir ticaret işini takip etmeye odaklansanız da olmasanız da, aksi halde geleceğinizden emin değilsiniz, sizin için görece olarak hangi mesleğin en iyi olduğu konusunda sizi bilgilendirmek için en çok para kazandıran ticaret işlerinin bir listesini derledik.

İçerik:

Ticaret İşi Nedir?

Özetle, ticaret işleri normalde lisans diploması gerektirmeyen pozisyonlardır. Alternatif olarak, mesleki bir fakülteden, iş başında koçluktan veya çıraklıktan olsun ya da olmasın, belirli bir koçluğa ihtiyaç duyarlar.

Tipik bir dört yıllık fakültenin aksine, ticaret fakültesi normalde sekiz haftadan 2 yıla kadar bitirmek için çok daha az zaman alır ve ayrıca sizi işe almaya hak kazanmak için ekstra bir uygulamalı koçluk programına katılırsınız. Bazı durumlarda, hevesli ticaret personeli, deneyime dayalı eğitim için birkaç yıllık çıraklık eğitimi alacaktır. Genel olarak, ticaret işleri, iş ile birlikte gelen, nesneleri kaldırmaya ve el kitabı araçlarını kullanmaya eşdeğer bedensel bir parçaya sahip olabilir. Ayrıca, bazı ticaret işleri tehlikeli olabilir ve genellikle tekrarlanabilir.

Para

En Yüksek Ücretli Ticaret İşleri

İster ticaret fakültesine gitmeye hazır olun, ister yine de seçeneklerinizi araştırın, bir ticaret işi için ne kadar para alacağınızı bulmak, geleceğinizi planlamak için yararlı olabilir. Aşağıda 2022’de en yüksek ücretli ticaret işleri listelenmiştir;

Önerilen İçerik :   En İyi Sayısal Meslekleri

Asansör Tamircisi

Asansör tamircileri, asansörlerin onarımı, bakımı ve yerleştirilmesi için ücretlidir. Bu uzman profesyoneller dayanıklılık, enerji ve yüksekte çalışma esnekliği istiyor. Asansörlerin doğru ve güvenli bir şekilde çalıştığından emin olmak için arızalı elemanları değiştirmek ve teçhizatı test etmek ve denetlemekle görevlendirilirler.

Geliştirme Sorumlusu

İyi bir yönetim ve iletişim uzmanlığına sahipseniz, bina denetçisi olarak bir mesleği göz önünde bulundurabilirsiniz. Bina inisiyatiflerini denetlemekle görevli bina yöneticileri, müteahhitleri planlayarak, sorunları ele alarak ve bütçeleri hazırlayarak girişimleri baştan sona denetler.

Uçak Teknisyeni

Uçakları seviyorsanız – ancak esasen onları uçurmak değil – bir uçak teknisyeni olmayı hesaba katmanız gerekir. Bir uçak teknisyeni olarak göreviniz, arıza tespit cihazlarının yardımıyla uçakta bakım ve onarım yapmaktır. Diğer bir görev ise uçağı kontrol etmek, elemanları onarmak, gösterge panellerini takmak ve bakım bilgilerini tutmaktır.

Ultrason Teknisyeni

Teşhis tıbbi sonografi uzmanları olarak da adlandırılan ultrason teknoloji uzmanları, muayeneler yapmak ve tıbbi durumların teşhisine yardımcı olmak için görüntüleme donanımını kullanır. Kardiyovasküler sistem, üreme sağlığı ve pediatrik bakımı görüntülemeye odaklanacaklar. Ultrason teknolojisi uzmanları teşhis araçlarını bir araya getirir ve muhafaza eder, prosedürler için hastaları bir araya getirir ve teşhis verilerini analiz eder.

Elektronik Teknisyeni

Matematik sizin uzmanlık alanınızsa ve elektronikle çalışmak istiyorsanız, bu belki de sizin için bir iş. Elektronik teknisyenleri dijital öğeleri, ürünleri ve teçhizatı değiştirir, kontrol eder ve geri yükler. Dişli elemanlarını gidermek ve değiştirmek, yazılım programı programlarını iyileştirmek ve kusurları teşhis etmek için elektrik mühendisleriyle birlikte çalışırlar.

Elektrikçi

Bir elektrikçi olarak, binalarda elektrik enerjisi, aydınlatma ve iletişim ve yönetim programlarını kuracak, koruyacak ve onaracaksınız. Bazı yaygın görevler, planları ve teknik şemaları incelemek, transformatörleri ve devre kesicileri incelemek, kabloları ve dişlileri değiştirmek ve sorunları belirlemek için test cihazlarını kullanmaktır.

Solunum Terapisti

Solunum terapistleri, sürekli solunum yolu hastalığına, bronşiyal astıma veya amfizeme eşdeğer solunum sorunu yaşayan hastalarla ilgilenir. Zamansız bebeklerden yaşlılara kadar hastaları tedavi ederek, hastaları birleştirir, solunum isteklerini değerlendirir, teşhis muayenelerini uygular ve kabul edilebilir tedaviler sağlarlar. Solunum terapistleri, koroner kalp krizi, şok veya boğulma geçiren hastalara acil bakım bile sunabilir.

Enerji Santrali İşletmecisi

Yükselen bir disiplinin parçası olarak, enerji tesisi operatörleri, elektrik enerjisi üreten teçhizatın sürdürülmesinden sorumludur. Enerji santrali operatörleri, genellikle geceleri, hafta sonları ve tatillerde olmak üzere dönüşümlü vardiyalarda çalışmak, ülkenin enerji zinciri için önemlidir. Başlıca görevleri, sayaçları incelemek, teçhizatı kalibre etmek ve teçhizatın kolayca çalıştığından emin olmak için anahtarları, kesicileri ve valfleri manipüle etmeyi kapsar.

Önerilen İçerik :   Evde Lastik Toka Paketleme İşi İle Para Kazanma

Nükleer İlaç Teknisyeni

Tıp disiplinini merak ediyor musunuz? Nükleer ilaç teknisyenleri, hastanelerde, tıbbi laboratuvarlarda ve bakım tesislerinde radyofarmasötik ilaçları düzenlemek ve bunları görüntüleme veya tedavi için hastalara uygulamak için çalışır. Buna ek olarak, prosedürleri ve çalışan görüntüleme ekipmanlarını açıklayarak hastalara yardımcı olurlar.

Radyasyon Terapisti

Radyasyon terapistleri, teknik ve kişiler arası uzmanlıklarını birleştirerek, radyasyon tedavisi uygulayarak hastaların çoğunda kanser ve farklı rahatsızlıklarla ilgilenir. Ayrıca prosedürleri, terapi makinelerini, bilgileri tutmayı ve hastaları izlemeyi netleştirirler. Radyasyon terapistleri normalde hastanelerde, ayakta tedavi tesislerinde ve doktor iş yerlerinde çalışır.

YORUMLAR

    Bir Cevap Yazın